Favoriter inför VM i fotboll 2018

fotboll vm ryssland

I sommar så får Sveriges landslag resa till Ryssland för att delta i fotbolls-VM. Det är som vanligt så att det finns stora favoriter inför VM. Om du tänker betta på VM i ett casino online så är det viktigt att du är medveten om lagens form och utsikter. Betting kan vara kul. Är du ett ess på att förutse vad som kommer att hända så finns det pengar att vinna på detta.

Bäst går det med satsningar på sport online om du kan se odds som inte riktigt stämmer. Det här händer då det finns lag som är starkare än vad experterna tänker sig. Men för att du ska lyckas med en satsning på det lag eller den spelare som alla har missat så gäller det att du vet vad du gör.

Enklare är att hänga med och satsa på favoriterna som alla är överens om. Då kommer du inte att vinna lika mycket om du får rätt, men det kan ändå kännas roligare att spela på detta sätt. Här är några av favoriterna inför VM 2018. Du kan lägga en slant på lagen, spelare och matcher på spelsajter online som erbjuder sportsbook med goda odds.

England är ofta en favorit

Förbundskaptenen Gareth Southgate kommer med sin trupp till Ryssland. Bland favoriterna i laget så ser vi Raheem Sterling och Harry Kane. I år så menar experterna att Englands chanser är tveksamma. Det beror delvis på att truppen inte ses som så stark och dels på att kaptenen är rätt så ny. Om Southgate får ordning på konstellationen över mittfältet så kan England bli en kraft att räkna med. De är aldrig helt att utesluta.

Argentina

Med Messi, Aguero, Higuain, Icardi, Di Maria, Dybala och fler så tycks Argentina vara ett rätt så säkert val för betting. De kommer med sin kapten Sampaoli och förväntas erbjuda en mycket tuff offensiv. Här kommer det att bli mål att satsa på. Men det finns ett litet frågetecken. I kvalspelen för VM så såg det inte så ljust ut. Det verkar nästan som att laget förlitar sig lite för mycket på att Messi ska rädda matcherna. Men trots detta så är Argentina en favorit.

Frankrike

Didier Deschamps kommer med flera stora spelare till VM i Ryssland. Kommer Pogba, Griezmann, Varane och Lloris att ta hem matcherna? Det här är ett lag som är tekniskt skickligt och med flera världsstjärnor så kan de mycket väl ta sig hela vägen fram till bucklan. De har dock som Argentina haft det ganska tufft under kvalspelen och dessutom så tycks det finnas lite problem med samarbetet mellan stjärnorna. Vi får helt enkelt vänta tills VM kommer igång för att se om Frankrike kan få till det i år.

Serbien

Serbiens lag imponerade i kvalet. Med spelare som Matic, Tadic, Savic och Ljajic så finns det stor talang i gruppen. Kommer de att kunna ro tillsammans och vinna match efter match eller blir det för tufft efter det att Slavoljuv Muslin fick sparken? Serbien är ett lag att hålla ögonen på…

Brasilien

De tippas redan nu som segrare. Det gick så bra i kvalmatcherna och det känns nästan som att brassarna inte ens behöver svettas för att lyckas. Tite kommer med Neymar, Thiago Silva, Marcelo, David Luiz och fler starka namn. Det kan bli tal om total utklassning.

Belgien

Kanske kan Belgien visa framfötterna i år. Det här är mycket möjligt. I varje fall om kvalmatcherna ska ses som en indikation. De kör hårt offensivt och kan bli ett av lagen som gör mest mål. Men förväntningar kan också få de bästa av spelare att floppa. Kaptenen Roberto Martinez måste klarar av att hålla spelarnas psyke i schack om det ska gå vägen.

Mexiko

Missa inte Mexiko som kommer med en trupp med många duktiga spelare. Vela, Hernandez och Dos Santos är skickliga rent tekniskt. Mexiko vann sin grupp i kvalen och de kan mycket väl bli en tuff match för andra starka lag.

Privacy Policy